(Voorheen) van Voorbijgaande Aard

gewoon een variatie Van Voorbijgaande Aard

Dicht. Open. Dicht. Open. Dicht. Open.

Na grondig onderzoek is bewezen. Met ogen dicht slaapt beter dan open, tegelijkertijd hebben wij ontdekt dat lezen makkelijker is met ogen open. Onze conclusie is dan ook, lees met uw ogen open en slaap met de ogen dicht.

Welterusten.

Hoi leuk dat u nu langs komt om mij te vertellen over Jehova, komt u binnen. U kunt mij ondertussen mooi even helpen, de stapel afwas is enorm, de boontjes moeten nog gepunt en aardappels geschild. Ik neem aan dat jullie blijven eten. Zal ik dan even uitleggen hoe alles werkt?

Lied 3 (liefdes duet)

Dolly & Ferry

Ferry, ik liep hongerig, grazend tegen je aan. Mijn leven tot dan was eenzaam en ongecellig maar dank zij jou had ik een reden om te staan, ondanks pijn in mijn pootjes werd 't geweldig.

Dolly mijn lief, mijn heerlijk blatende schat. Ik zou zo Ferry niet zijn als ik jou niet had. jij bent de beste, je maakt me een echte ram. je wol, pootjes, je was al zo mooi als lam.

(samen)

Ze hadden ons maar mooi te grazen die lepe wetenschappers en doktersbazen wat wisten wij daar nou helemaal van Hoe konden wij nou weten dat zoiets kan.

Ferry, jij luisterde naar mij, we maalden samen met je schitterende, smetteloze wollen vacht jij zorgde ervoor dat ik me niet liep te schamen wij samen heen en weer op 't gras dag & nacht

Dolly mijn Dolly, niemand kon zo grazen als jij al was je maar een cel, nu even schaap als mij was ik er maar toen je in 't lab werd gecreeërd dan had ik ze nog wel een ander lesje geleerd

(samen plus koor)

Ze hadden ons maar mooi te grazen die lepe wetenschappers en doktersbazen wat wisten wij daar nou helemaal van Hoe konden wij nou weten dat zoiets kan

(Samen)

Dolly ons geluk had wat langer moeten duren Ferry het geeft niet het was echt goed genoeg Dolly je had zo vaak van die vreemde kuren Ferry klopt en jij die dat allemaal verdroeg Dolly je artritis en soms die sombere dagen Ferry t was te doen als we samen graasden Dolly zo mooi dat ik 't amper kon verdragen Ferry zo goed dat we de dokters verbaasden.

Ferry, ik moet nu naar die dokters toe gaan Ik kan volgens hun de pijn niet meer verdragen ik kan bijna niet meer op mijn pootjes staan de kans is groot dat ik niet meer op zal dagen

Dolly ik snap het ik zal altijd aan je denken met jou voor ogen 't schoonste water drinken mijn beste cellen geven aan de allerbeste ooi geen anderen opzadelen met die klote celzooi

(samen plus koor 1 en 2)

Ze hadden ons maar mooi te grazen die lepe wetenschappers en doktersbazen wat wisten wij daar nou helemaal van Hoe konden wij nou weten dat zoiets kan

Vijftien geweldige minuten (voorbereiding).

Hopelijk ben ik op tijd voor mijn vijftien minuten van roem. Het staat nergens vast maar wel in mijn toekomst plannen. Straks mis ik het begin, dan heb ik nog maar 11 minuten over. Vier minuten voor niks beroemd geweest.

Dan komen de naweeën van alle beroemde minuten die moet ik nog in mijn plannen opnemen. Ik moet nog iets zeggen voor de camera's van SBS als het zover is. Ik heb sommige antwoorden al opgeschreven. 'Nee dit had ik niet verwacht ik deed gewoon mijn werk zoals ik dat moest doen', 'Zo heb ik dat van mijn ouders geleerd', gewoon, gewoon overkomen.

Ik moet de viraal gegane beelden terugzien op een x aantal tv zenders. Heel snel mijn eigen biografie door spoken laten schrijven en zo rap als mogelijk is uitgeven. Liefst tijdens zo'n nawee van mijn roem. Zodra het zover is heb ik geen tijd te verliezen.

Nu moet ik weer verder met alle toevallige omstandigheden regelen die nodig zijn voor mijn wel verdiende 15 minuten van roem. Ik bezoek zoveel mogelijk plaatsen waar ik per ongeluk beroemd kan worden. Ik ben altijd ergens aanwezig, klaar om opvallend te zijn. Ik zorg dat de juiste plek, tijd en mensen elkaar juist dan ontmoeten. Ik laat mij lezen, doe sociaal met de media ook al zit ik een beetje onopvallend, alleen en afzijdig, ik zeg iets over niets of een ander iets en dat is dan klaar om letterlijk te ontploffen. Kortom ik dwing het geluk in, af, op, aan, onder en boven in vooral woord en soms een opmerkelijk gebaar. Ondertussen hoop ik er het beste van, dat kan vast geen kwaad.

Ik heb liever niet dat het nu is. Ik zit hier maar een beetje bij mijn ouders. Ik kan hier geen 15 minuten roem waardige minuten in zien. Ik zou niet weten waarom. Hooguit als hier nu een overvaller of overvallers het ouderlijk huis binnen stormen en ik dan zeg 'ho, ho dit gaat zomaar niet, ik heb dit helemaal nog niet uitgewerkt' en die overvallers dan met de mond vol tanden staan en om onduidelijke redenen zonder buit* weg lopen. Mijn vader heeft dit dan toevallig opgenomen met zijn hd camera in de juiste stand, precies zoals hij altijd doet i.p.v. wat hij normaal altijd doet. Dan onder die omstandigheden dus wel.

*zelfs geen zak chips

Hello Dolly, the musical

een ode aan contactloos voortplanten

Lied 1 (vrolijk deuntje, thema)

Bee baa Clonen maaaa

Beeeeh Beeeeeh Beeeeeh Beh Beeeeeeh Beh Beeeeh Beeee Blaaaa

En clonen maaaa Zing me naaaaaa

Beeeeeh bla blaaa beeh eeen cloneee bee blaaaaa beeh beeee blaa maaaa

Beeeeeh bla blaaa beeh eeen cloneee bee blaaaaa beeh beeee blaa maaaa

Ik was maar alleen nu beeeeen ik twee en dat zonder raaaa Blaaat met mij mee

Beeeh baaaah La la la laaaaa baaaah beeeeeh beh bah beh bah

Ik begon als een uiercel van een ooi werd vernoemd naar Dolly Parton Mijn leven was kort nadat geklooi jammer dat ik maar 6 jaar blaten kon

Ik kreeg de spuit want ik was béhst ziek t was over met mijn gecellig geblaaat denk niet dat de musical over mij gaat maar alles kan met belting en muziek

Nog een keer beeeh ba ba baaaah beeh be beeh baaa Dolly, hello, goodbye schaaa

Lied 2 (ballade)

Ik was maar een kloon

Ik was maar een kloon gemaakt met gebruik van pipet samen met een petrischaaltje een simpele vermenigvuldiging

moederziel alleen in die ruime weide elke dag pijn in mijn poten, mijn wol deed er niet toe en mijn geblaat werd niet gehoord.

ik was maar een kloon uit het schone lab naar het groene gras en naar het museum om met mijn d'ooie lijf de makers te eren.

boeren in witte jassen met dr. er op voeden mij op en staken mij uiteindelijk weer neer met een giftige injectie naald.

Ik was alleen voor onderzoek op die groene weide uit dat witte lab. nu zijn er meer klonen in omloop op het groenere gras.

Tegenwoordig sta ik opgezet in een museum mijn wol zit altijd hetzelfde, mijn ogen zien niks en ik maak nooit meer geluid.

ik was maar een kloon uit het schone lab naar het groene gras en naar het museum om met mijn d'ooie lijf de makers te eren.

Dronestaat ; inzet drones in de zorg en veiligheid

Ja. natuurijk de zorgdrone. Dan kun je na een breuk met de drone naar het ziekenhuis. Of de drone draait het verband om de wond. Drone kan pillen regelen, drone voor een goed gesprek.

Drone : Hallo Verzorgde : Hallo, drone hoe gaat het. Drone : Prima, als een zonnetje en met jou? Verzorgde : Ik mis de robot en de slimme muur. Drone : Maar nu ben ik er.

Drone zie je nog eenzame mensen in huizen? Ik vlieg nu over wijk drie, twee mogelijk eenzame mensen. Wijk drie volgens google kent 3 holebi's evt. in de kast. Nog 4 hoogbejaarde personen en 2 cliënten van de ggz. Dit zijn nog altijd google data, facebook stuurt mij naar huis 5, van straat 7 mogelijk radicalisering. Goed. Dank drone. Ga verder met wijkcontrole voor data en mogelijke directe interventie. Drone 2 apotheek Pildraaier heeft weer een grote lading pillen voor straat 8, huizen 1 tot en met 18 en 21 tot en met 34 en 37, 41. Drone 5 persoon 2 in huis 3 wil een goed gesprek en persoon 1 wil formulieren voor aanmelding afkick kliniek.

Drone 4 is neergestort na een botsing met een steenuil, alarm, losse gegevens op straat, stuur de ambulance drone en de data verwijderingsdienst.

Drone 2, camera neemt verdacht persoon waar. Shoot to kill drone shoot to kill.

Ik kan niet in slaap komen, ik kan mijn bed niet vinden. Niet één bed. Mijn waterbed is weg. Het opklapbed is ook verdwenen. Het lucht, tweepersoons en stapelbed. Allemaal nergens te bekennen. Ik kan onmogelijk onder het bed kijken want daar is niks. Hoe moet ik onder niets zoeken wat er op die plek zou moeten zijn.

Ik draai de waterkraan open misschien zit mijn waterbed daar. Maar ik krijg alleen water. Ik doe mijn raam open op zoek naar het luchtbed. Dit zorgt alleen voor een frisse neus. Ik maak een stapel en hoop dat dit een lokmiddel is voor mijn stapelbed. Het geeft allemaal niks, het is alleen verloren tijd. Ik bel een ander op maar dat maakt nog geen tweepersoonsbed. Als laatste redmiddel klap ik ergens op. Normaal is de laatste optie altijd de beste maar dit keer was deze even nutteloos als de anderen.

Ik ben bedloos. Slapeloos verloren bel ik de bedlozen hulplijn. Huilend vertel ik mijn verhaal aan het telefoonmenu. Dan toets ik een hekje. Ik krijg een menu met drie veel voorkomende oplossingen. Optie 1, U slaapt al en dit is een droom. Optie 2, U bent immers altijd al bedloos geweest u slaapt altijd bij een ander. Optie 3, U bed ligt nog in de wasmachine.

Ik toets optie 1. Meteen word ik wakker op mijn eigen bed, blij dat ik niet op 2 of 3 tikte. Optie 2 was een te groot risico en 3 is zo'n gedoe. Nogal logisch dat ik voor optie één heb gekozen. Maar nu ben ik wel wakker dat is niet zo erg als bedloos maar op een zelf bepaalde erg schaal toch een 5. Niet fijn, onvoldoende. Bedloos kende ik nog niet maar op die bepaalde schaal komt het meteen op een 1. Waardeloos, ruimste onvoldoende.

Nu maar weer inslapen. Veel anders kan ik op bed niet bedenken. Jammer dat mijn bed midden op de snelweg staat dan slaap ik vast minder snel in. Ach nou ja. Ik doe mijn best. Hou op met toeteren, lummels.

Welterusten, jullie ook weggebruikers (maar rij rustig om mij heen).

Ik wacht op de onderwater muziek in de harmonie terwijl beneden in die harmonie mensen over werk staan te praten op het netwerkplein. Ik vind het leuk dat ik zoiets op kan schrijven en dat dit nog waar is ook.

Schokkend nieuws!

De hoofdpunten.

. Valse stroom in omloop. . Stopcontacten zijn niet te houden. . Wisselstroom misbruikt positie. . Slecht geaarde stekkers staken. . Stroom valt verkeerd uit.

Als we allemaal geschapen zijn naar Gods evenbeeld dan heeft die wel heel veel verschillende zelfportretten gebruikt voor ie begon met scheppen.