Ronald Steegstra

Even oefenen in onnatuurlijk gedrag (Een goed voorkomen is beter dan genezen)

Ja natuurlijk doen we dat! U heeft groot gelijk. Ik ga me schamen. Zeer zeker ik snap het helemaal, heel goed en weloverwogen. Ik heb het volste vertrouwen. Dit gaat helemaal goed komen. Wat een goed plan. Die cijfers, nou. Dit zijn nog eens maatregelen. Ik kan niet anders zeggen dan dit zeer standvastig is Dit is buitengewoon. Ik kan hier geen enkele kritiek opleveren. Natuurlijk doe ik dat allemaal. Zo komen we er wel weer bovenop. Het is echt heel erg hard nodig, dat zie ik ook. De zon schijnt weer aan de hemel. Uw woorden hebben mij echt geraakt. Ik zie de ernst van de situatie nu in. Dat ik dit niet eerder heb gezien. Nu ik dit allemaal weet ga ik dat zeker doen. Ik was de weg kwijt maar nu zie ik duidelijk welke kant ik op moet. Uw handen zijn werkelijk wonderschoon. Ik denk dat we als we zo doorgaan het songfestival spoedig kunnen organiseren. Ik zie dat u zich ook voor mij inzet. Samen redden we het wel. Allemaal de schouders eronder. Nu het niet meer is zoals het was is het eigenlijk beter. Ik zal er alles aan doen om iedereen tevreden te houden. Ik kon enorm veel liefde voelen in uw woorden. Wat een mededogen! Ik zie nu dat er achter uw stramme lijf een enorm groot hart verborgen zit. De gegevens hebben mij doen huiveren, ik heb meteen ingegrepen. Deze angst is absoluut te rechtvaardigen als ik die statistieken zie. U heeft u woorden heel goed gekozen. Als je het zo bekijkt is de wereld er eigenlijk op vooruit gegaan. Nog even en het is weer normaal. Nog even en het weer is normaal.

Het ontberen van twee beren. (Cöda No. 004)

Het spijt me schat. Ik zat er een stukje naast. Volgende keer doen we de winterslaap weer tijdens de wintermaanden en niet van begin April tot eind September. Kan gebeuren toch. Het was opeens zo rustig dus ik dacht het is alweer winter. Nou beertje, ik draai me nog één keer om en dan staan we morgen vroeg op.

Welterusten.

Face Book Vol. 1 Posthumous Edition

Table of Contents

Introduction

Chapter 1 Frons

Chapter 2 Orbita

Chapter 3 Nasion & Apertura Piniformis

Chapter 4 Gnathion & Gonion

Chapter 5 Porus Acusticus Externus

Epilogue

Face Book Vol. 1 Reissue (Surgery, Retouched, Manicured)

Table of Contents

Introduction

Chapter 1 Eyelids

Chapter 2 Lips

Chapter 3 Eyebrows

Chapter 4 Nostril

Chapter 5 Chin

Chapter 6 Mouth

Chapter 7 Earlobe

Chapter 8 Nose

Chapter 9 Forehead

Epilogue

Face Book Vol. 1

Table of Contents

Introduction

Chapter 1 Facial Hair

Chapter 2 Eyelids

Chapter 3 Nosehair

Chapter 4 Dimple

Chapter 5 Lips

Chapter 6 Eyebrows

Chapter 7 Nostril

Chapter 8 Chin

Chapter 9 Mouth

Chapter 10 Blackhead

Chapter 11 Furrow

Chapter 12 Earlobe

Chapter 13 Nose

Chapter 14 Forehead

Epilogue

Kaart 1.

. . . . . U bevond zich daar. . / . ® . .


Als u daar was gebleven had u

 • Mevrouw x ontmoet die u een baan had aangeboden waar u enorm van zou genieten.
 • ? had gezien en die zou u hele leven bij u blijven en met ? zou u lang gelukkig zijn en 2 gezonde kinderen krijgen.
 • U zou daar wel een fietsongeluk krijgen, aangereden worden door een busje en daardoor de rest van uw leven in een rolstoel zitten.
 • Die mooie baan verliezen omdat u voor dat werk veel mobieler moest zijn dan u nadat ongeluk bent, ook duurde de revalidatie veel langer dan verwacht en het bedrijf koos eieren voor zijn geld, later zou blijken dat die eieren verantwoordelijk waren voor de teloorgang van het bedrijf en daardoor stond uiteindelijk iedereen op straat.
 • De persoon die u daar zou aanrijden is een man van hoog aanzien en ondanks dat hij duidelijk verantwoordelijk is voor uw leed en handicap gaat hij vrijuit en kreeg u niet die enorme som geld waar u wel recht op heeft zodat u niet afhankelijk zou zijn van een veel te lage uitkering.
 • Door de spanningen in huis is een scheiding niet meer te vermijden, door de spanning bent u niet meer de oude en raakt u vervreemd van uw beide gezonde kinderen. U ? ontmoet een ander en kijkt nooit meer naar u om.


  Kaart 2

  . . . U bevindt zich hier. . | . ® . . . .


 • ?

 • ?

; )

S.N.I.T. III

Zie je 0 views! Die telefoon blijft in mijn handen. Ga zelf maar naar bed, nachtwakertje!

Rustig aan wakkere makker write.as is erg traag. Trouwens de telling kan ik alleen zien ik sta onder contract bij write.as BV. Die vakjes staan er voor Piet Snot. Mijn teller geeft 10000 aan.

Serieus?

Natuurlijk niet. Hou je telefoon maar.

S.N.I.T. II

Ja maar nachtwaker dit kan toch zomaar niet?!

O nee, nou wie bepaald hier de regels? Ik of jij? Weet je wat ik maak er een ouwerwetse stelling van.

Niet een stelling. O nee!

Jawel, echt waar. Komt ie.

De weblog auteur heeft de ongeschreven maar door iedereen geaccepteerde regels overtreden, de test wijst uit dat hij niet verticaal toeregelingsvatbaar is daarom is het terecht dat hij verplicht moet slapen na 12 uur 's nachts.

[ ] Eends [ ] Oneends [ ] Ssssst, niet zo snateren. Ik wil slapen.

S.N.I.T.

Halt! Dit is de weblog nachtbewaking. Wat komt u hier doen om 1 uur 40 lokale tijd. Bent u slaap dronken?

Oh, sorry. Nee, nee, ik val niet in slaap dat is alles.

Dat kan ik moeilijk geloven. U oogt slaapdronken! Ik zal u moeten testen.

Oké.

U moet de volgende regel verticaal intikken. Blijft de regel recht mag u doorgaan met dralen. Zo nee moet u terug naar bed en slapen. De regel is 'Een dictator is niet noodzakelijk voor een dictatuur.' Begint u maar.

E e n

d i c t a t o r

i s

n i e t

n o o d z a k e l i j k

v o o r

e e n

d i c t a t u u r .

Meneer u moet terug naar bed. Deze regel is niet recht naar beneden. Het is een wiebelige. Graag telefoon inleveren!

Ja maar.

Geen gemaar. Inleveren. Naar bed. U heeft de slaap om!