TBFKAVVA

The Blog Formerly Knowns As Van Voorbijgaande Aard

Duel

o o i o l.. doe dit nou niet

i. l

pauw pauw i l

auw auw \ /

_ . _

o Hè, verdikkie..nou moet ik weer een andere letter liefhebben..

o f


h o o p .. o?

h o p

o!


a c d b e f g h o?! j k m n p q r s t u v x y z

Net nu is de wereld weer gemaakt en straks doe ik het weer, mijn wereld dan, jij maakt je eigen, dan pas je een stemming toe en dan ziet de net gemaakte wereld er anders uit, is het gewoon als nieuw, leuk nieuw of niet leuk nieuw dat hangt van die stemming af, en nu is d'r weer een wereld bij, die ligt over de vorige, die zit er tussenin, nauwelijks herkenbaar, het is een zonnige wereld met de belofte van duisternis, over drie kwartier en dan maak ik na een poosje een wereld zonder het te weten, daarin gebeuren dingen die ik niet kan vertellen noch beschrijven omdat ik ze niet herinner, ik vergeet heel wat werelden maar die van het donker in mijn slaap, zijn regel, uitzonderingen zijn zo zeldzaam dat ik waarschijnlijk gewoon wakker was terwijl ik dacht te slapen, en dus echt werd neergeschoten, maar dan wakker geschoten, ik heb dus gevlogen en die natte dromen waren zeker echt. De wereld die ik net maak gaat al weer bijna over in een andere, deze bracht veel van hetzelfde en de komende minuten moeten uitwijzen of er nog iets in die wereld zit, zo niet dan gooi ik er een stemming over en een andere stroom vol met gedachten, eventueel somberder dan die van nu, die vooral onverschillig lijken, niet zijn, er is wel degelijk verschil in mijn ervaring wat er niet bezig is, en wat er wel, deze momenten op deze plek de hobby kamer en voor die ene keer eens lang geleden een logeerkamer is de kleur die van een zon die van plan is onder te gaan en een dag die wil sluiten, zou dit oudere tijden zijn zouden er klokken klinken iedereen aanmanen om haast te maken en klaar te maken voor een gebed en bed, om dan om 5 uur weer los te banjeren, voor uit bed en weer een gebed, alsof god het een reet kan schelen hoe laat je opstaat. maar in die tijd was de wereld zo dat jij en ik deden wat god wou en vreesden zijn wrake anders wel van die mensen die namens god handelden, maar nu niet meer, nu vrezen we andere dingen, offline zijn, geen verbinding, liefdeloosheid en ouderdom, we bibberen verder voor kanker en waanzin en geweld en weereld oorlog nummer zoveel. Dat is een dingetje en dat komt terug in elke wereld die ik maak of voor de kiezen krijg, het geluid in mijn wereld is die van vingers en toetsen en van The Chills, ..when the poor can reach the moon.. the moooo.ooon, dit lied maakt zijn eigen wereld in de mijne ik jengel mee terwijl ik deze dag probeer af te ronden en begin met het maken van morgen maar eerst klaar maken voor de overgang naar liggen en slapen en dromen en vergeten en zwetend en opgewonden wakker worden en dan opstaan in het eerste gloren of het latere dat hangt er vanaf .. of ik vroeg wakker ben en gewillig of vroeg wakker en onwillig, nu begint deze dag af te nemen, ik kan mijn belevenissen makkelijk samenvatten met 'weinig' als kernwoord. Ik heb net geen 10 kilometer gerend in minder dan een uur, ik at en dronk, ik dacht en meer van dat, maar dat was in andere aaneengesloten werelddelen van vroeger tot heel vroeger, de gedachten kon ik herkennen als oud en nieuw, maar nooit heel nieuw, ik schreef en schreef 6 elementen en bedacht iets dat ik zou betitelen als een uitvlucht een weg om faalangst alle ruimte te geven, oneindig uitstel door her her en her schrijven door alsmaar de dag te herschrijven door steeds meer details te veranderen en te vermengen met andere niet ter zake doende elementen zodat ik nooit klaar kom, nooit iets afmaak maar wel alsmaar bezig ben, die wereld leeft nog in me voort, daar haal ik geen troost uit maar ik zie een vluchtweg Ik kan er mee rennen weg van alle druk die ik opleg aan mij, nu is er een werelddeel met zware oogleden en een afnemend licht en het wit van write.as is alsmaar heller en ik denk aan dromen dromen van ogenblikken andere betere mooiere spannender werelden, vol onbeschreven bladzijden en spookschrijvers, met maar 4 elementen, die iedere dag hemel en hel kunnen veroorzaken, vuur, aarde, water, lucht. Mijn schouders hangen, mijn ellebogen laten de tafel kraken ik hoop dat ik droom van mooie momenten en ook al ben ik ze na de opwekking vergeten dat ze toch in mijn dag vol werelddelen gaan zitten en ik er mee uit de voeten kan en ze meeneem naar huis en ze koester en bewaar en ze in alle werelden terugzie die ik maar kan bedenken om even voor de rest van mijn leven te weten dat het anders kan en is. Maar voor nu, is er een laatste restje licht vs. opkomende duisternis en loopt de zilveren schijf door naar de laatste track, track 11. Ik verplaats mijn hand naar het vliegtuigje in de bovenhoek en verstuur de post naar het tijdelijke maar langer dan een droom.. naar de ogen van 0.0

Koeienoplossing Eet gras/hooi

De stier heeft mij verlaten Eet gras Ik voel me wat weeïg Eet gras Ik moet heel nodig Laat lopen Eet gras Ik sta hier al te lang Wandel stukje Eet gras Ik ben mijn kalf kwijt Eet gras Herkauw Lig in gras Herkauw Ik sta op en wandel Eet gras Ik mis iets Eet gras Wandel stukje Herkauw Ik ben roppig Eet gras Naar stal met kudde Gemolken Naar wei met kudde Eet gras Herkauw Het regent en waait Keer regen en wind de koeien cont toe Sta stil in hoek van wei Droog Wandel wei in Eet gras Ik heb een bestaanscrisis Eet gras Herkauw Ik draag kalf van ? stier Sta op stal Eet hooi Ik geef melk aan machine Eet hooi Wacht op gras en wei Eet hooi Ik loei even Eet hooi, gemolken door machine, eet hooi, eet hooi, laat lopen, eet hooiBoer & Koe & Handel

Koeien check Melk check Melkprijs check Hooi check Wei uncheck Boerderij check Kalf uncheck Regels check/uncheck/check/check/uncheck/check Subsidie check/uncheck Fabriek check Mest check Water check Trekker check Overige vehikels check/uncheck Huis en tuin check/check Hond check Kat check Muis check Rat check Zon check/uncheck Regen check/uncheck Haast check God check/uncheck Kerk check

Tijdens het hardlopen, onder het hijgen en snotteren door keek ik naar koeien en schapen op weilanden. Weet je wat ze deden? Helemaal niks. Ze zagen er best tevreden uit.

De bond tegen efficiëntie en voor inefficiëntie

Ik ben het enige lid de aanmeldingsprocedure is zo ingewikkeld dat de kans groot is dat ik dat zal blijven, voor het aanmelden moet je eerst een e-mail sturen naar facebook, dan op zoek gaan naar rode zwanen en een foto nemen, want ik weet zeker dat er rode zwanen bestaan maar ik heb geen zin om te zoeken, dus ik verwacht geen leden. Mijn doel is om alles wat ik doe zo lastig mogelijk te maken, toen ik hier mee begon dacht ik dat dit een makkie was, nu weet ik beter. Inefficiëntie is ons zere been, is een doorn in ons oog, is tegen de gang van zaken in, is weliswaar aan de orde van de dag maar iedereen die er mee te maken krijgt windt zich op. Wordt boos, verdrietig, gefrustreerd.

Wat ik wil is inefficiëntie, ik moest dus tegen mijn zin in gaan, dit ligt mij niet. Ik ben meestal al blij dat ik zin heb. Om mijn zin tegen te werken is dan moeilijk, ik begon simpel, ik ging macaroni maken, dat is zo makkelijk dat ik de raarste dingen moest bedenken om dit moeilijker te maken. Ik kocht bijvoorbeeld met opzet geen macaroni en ik bezocht meerdere winkels voor alle ingrediënten, ik vergat met opzet spul om dan later tijdens een flinke regenbui het artikel op te halen, ik kocht ook allemaal onnodig spul, voor pasta dan, om kwart over zes was ik klaar met mijn boodschappen, dan moest ik het bereidingsproces met opzet verkloten. Dus ik begon met het vlees, dat vergat ik dan een uur, dan dacht ik, oh shit, ik keek wel steeds op de klok, langer dan een uur wou ik het niet vergeten, ik hoef er niet ziek van te worden. Dan zette ik water op, eerst te veel dan dacht ik na een poos nee dit is te veel, dan goot ik er te veel uit en vond het te weinig voor de hoeveelheid macaroni. Toch doorzetten, ik sneed met een rot mesje de groente fijn, het 1 in te grote stukken het andere in te kleine, in vergelijking. Dit zou zorgen voor te rauwe of te doorbakken groente stukken, dan begon ik alles met grote tussen stukken te bakken en te koken, waardoor ik dingen moest laten afkoelen en weer opwarmen, uiteindelijk was ik het zat en om elf uur ging ik tevreden over het resultaat maar zonder eten naar bed, het toetje was al op, die at ik bij de koffie voor het slapen gaan.

De ogen gingen mij wel open, ik bedacht me dat dit de beste manier was om iedereen aan het werk te helpen, door zonder enige structuur te werken en maar wat te doen, iedereen zou weliswaar nooit iets gedaan krijgen maar iedereen is wel altijd iets aan het doen, bijvoorbeeld eerst verven en dan schuren, en dan weer .. het plafond behangen, de brillenglazen omgekeerd in de bril zetten, kopjes stuk laten vallen, en met verschillende kapotte kopjes proberen 1 nieuwe te maken, schapen scheren in de winter, de ene koe wel melken de andere niet, pannetjes droog laten koken, ziek worden en dan te laat naar de dokter gaan en dan het genezen frustreren door alles te doen wat niet mag, de brandende kant van een sigaret in de mond steken, pakjes kopen met maar twee sigaretten, kleren verkeerd om aan. ga zo maar door, het lijkt allemaal nodeloos ingewikkeld en dat is het ook, maar iedereen is continu bezig om elkaars fouten erger te maken, dat is het geweldige doel. Voorlopig ben ik nog alleen en met behulp van overheidsinstanties ben ik best wel goed bezig. Die instanties brachten mij ook op dit idee, ik wil ook een verkiezing organiseren door naast een bond ook een politieke partij op te richten tegen efficiëntie en voor inefficiëntie. Dat is weliswaar al veel eerder gedaan en al een groot succes, dus ik moet er in feite tegen in gaan, niks is zo frustrerend voor inefficiëntie dan efficiëntie, dat wordt lijden en last. Dat moet ook. Ook al is dit al een groot deel van onze tijdsbesteding, elkaar met alle mogelijke middelen en met de beste bedoelingen laten lijden en problemen veroorzaken, die dan weer oplossen en bij het oplossen tegen andere problemen aan lopen en zo verder om er achter te komen dat 1 probleem op eens 10 zijn.

Ik hoop maar dat dit idee niet aanslaat want als dat wel zo is dan vrees ik voor een toename van efficiëntie en loopt alles te gesmeerd, voor je het weet zit iedereen weer thuis voor de televisie of in de kroeg. Te kijken naar professionele nietsnutten maar het loopt wel als een tiet, geen rare camera hoeken, geen microfoons in beeld, niemand die steeds door het beeld loopt, of hinderlijk door de hoofdspreker heen praat, na zo'n top team kijk je even met veel plezier naar het geknoei van de lokale vereniging, ja ze kunnen er niks van maar ze spelen, na een uur praten met een politicus ben je blij dat je even naar de bakker kunt want dan heb je inderdaad brood op tafel in plaats van een gesprek over brood op tafel, terwijl ondertussen aan alle kanten stukjes van je woorden worden afgepakt en terugkomen in een partij beleid en later ook nog blijkt dat je inkomen tijdens dat gesprek 10 % achteruit ging. Kijk ik ga niet voetballen met een profvoetballer en ook niet in gesprek met een prof prater. Die zijn te goed. Die beheersen elk hun eigen nutteloze kunstje tot in ieder detail, het is verspilde moeite om er mee in discussie te gaan of te spelen want linksom en rechtsom en zelfs door het midden gaan ze me voorbij.

Het is dan weer wel super inefficiënt en een totale verspilling van moeite, energie en tijd dus in feite zou ik het wel moeten doen in ieder geval in mijn rol als bondsvoorzitter, penningmeester en secretaris. Zonder leden is dat jammer genoeg prima te doen, dus ik moet zorgen dat ik wat witte zwanen rood ga verven en aspirant leden er op af stuur, jammer genoeg zijn alleen efficiënte leden in staat om rooie zwanen te vinden met duidelijke aanwijzingen en daar heb ik dus niks aan. Ik moet iets anders verzinnen maar eerste een on/mogelijke moeilijke manier om dat te doen. Ik denk dat ik me maar eens ga inlezen.

Als iets leuks is komt er iemand met geld en verkoopt het kapot, met nieuwsgierigheid verkoopt de universiteit zichzelf maar het verse van de universiteit is de vorige eeuw al verlopen als het ooit vers was, het lijkt al eeuwen een adellijk speeltje met een beetje midden inkomen, voor de universele inkomsten. Is het speels en vrij komt er een ondernemer om het in de uitverkoop te gooien, alles van waarde moet waardeloos worden gemaakt door de markt, de vrijheid, de natuur, de revolutie, de openheid, de waarheid, het is altijd al kapot gekocht, het is altijd inzetbaar voor de angst van het verlies, het verlies van de handelaars geest, de angst voor een lege beurs, geen inkomen, angst is het beste te verkopen, niemand wil niks kunnen kopen, dus met angst inbegrepen is er volgzaamheid, niet zoals slaven maar slaven van het inkomen, verkocht aan ons huis, tijd en energie verkocht aan een contract ondanks dat het bedrijf niet meer doet wat het zou moeten doen blijven plakken, ontslag nemen is armoede, tenzij de energie en tijd met een andere dubbele handtekening en een a4 vast zitten aan weer een andere organisatie met als doel geld te verzamelen op een rekening, oneerlijk te verdelen over alle deeltjes van de organisatie. Geld koopt zich in in gerechtigheid, neemt aandelen op de winst, koopt wetboeken om, maakt deel uit van het denken van de rechter zit in zijn huis, zijn opvoeding, zijn kringen. Het maakt geschreven regels en van daaruit ontstaan ongeschreven regels, zelfcensuur, geld maakt deel uit van geboorterechten, wat je ziet en waar je naar toe ging en gaat, met wie je kennis maakt en hoe vaak, naast wie je zit en op welke school, het is onderdeel van gesprekken, bij de een over omdraaien van dubbeltjes en keuze in de supermarkt, bij de ander over investeren en koers. Geld is het prijskaartje van een mens, een boek, een film.. het is een vraag, is dit het geld waard, de moeite, de inzet, de concentratie, en alles wat we er om heen verzinnen om aan iets meer te mogen verdienen, niet wat er in zit maar wat er aan vast plakt, de meerwaarde van een boek voor je eigen verkoopwaarde, de stijl die je inkoopt om meer te maken van jezelf, meer dan de naakte aap. Geld houdt dieren in tuinen, in boerderijen, bij het huis, op grasvelden, in het asiel, met bijdragen leren puppies blinden begeleiden, (kunnen blinden & puppies dat eigenlijk zelf niet). met bijdragen kun je helpen iedereen gezond te maken en te houden, rijk en arm in precies dezelfde verhouding van 1 op 1000. Met geld koop je gezondheid in en privacy en afscheiding en ruimte en natuur en lucht en beveiliging en eten en stoelen en bestek en transport en vrouw en kinderen en man en kinderen en de illusie dat dit zo is,

Ik stap de winkel in met maar 1 doel boodschappen halen zonder geld, contactloos betalen, ik heb geld maar ik wil er vanaf zonder het uit te geven, ik sta daar en zie die paar dingen die noodzakelijk zijn om te leven, eten en drinken. Ik ga niet stelen dus ik moet vragen kan ik iets voor jullie doen voor mijn boodschappen, ik heb handen, ogen, ik kan wat vakken vullen, ik kan boeken ruilen voor een appel en een ei, ik kan iedere dag iets schrijven en aan jullie geven in ruil voor zo'n plastic bakje fruit met ananas en meloen en kiwi en melk, ik kan iets doen waardoor jullie werknemers niet bang zijn voor baanverlies.. ik moet iets ruilen. Diensten, vaardigheden, entertainment voor de bakker, voor de markt, omdat ik verandering wil.

De vraag roept weerstand op, ze kijken me gek aan, ruilen? Dat geld uit ruilhandel is ontstaan en niet meer is dan een symbolische IOU, wie weet dat. Ik wil iets leren en ik kan en wil de universiteit niet betalen, vertrouw ze niet en om iets te leren is de universiteit niet meer de plek, daar leer je vooral over de voordelen van opleiding dat je voorrang krijgt voor lbo en mbo vacatures. Mensen die opzettelijk minder onderwijs volgden om zeker te zijn van een baantje waar ze ook al minder van leerden duw jij met een na 4 of 5 jaar bewijsschrift van genoeg punten en geloofwaardig verhaal tegenover een jury en niet een keerde de draaistoel om omdat jij precies deed wat zij wilden en op de manier zoals het moest, volgens het format universeel kritisch denken, nu dan de loopbaan.. meer van hetzelfde maar dan zonder punten, de kost omgezet door voor een lijn een stuk te maken, voor die mensen die zelf geen tijd hebben om onderzoek te doen en iets te leren, omdat ze iets anders moeten onderzoeken of moeten werken of werkloos thuis zitten en de kost verdienen met alles wat in hun hoofd opkomt en nooit verder dan dat,

geld is geld geen macht. dat is geloof, omdat wij denken dat iemand met geld ons kan belonen en bestraffen, onze kansen kan verprutsen, dat ze ons lot bepalen, het is geloof, als ze dat al kunnen is dat nog steeds niet door het geld maar door het lot, net zoals geld een lot is, het is er in deze tijd en plaats, het maakt deel uit van mijn leven, ik draag het als stof om mijn benen, ik hoor het, ik heb het om mijn schouders maar ook zonder geld had ik iets om mijn schouders en iets om mijn benen, al waren het huiden, zat ik ergens op en waarschijnlijk zou de wereld er niet veel anders uit zien als nu, alleen dan leuker, speelser, nieuwsgieriger, zou er meer leven in het leven zitten, want dan zouden al deze dingen voor mij zijn gemaakt en niet voor een universeel soort produkt mens, een mens die bestaat om te consumeren voor omzet en voor arbeid. Waarschijnlijk had ik dan zelf een bijdrage geleverd aan deze laptop en zelfs de site waar ik dit geschreven vehikel tijdelijk parkeer. Ik zou dingen gedaan hebben die ik voor geld niet zou doen maar wel voor het plezier. Dingen die nu tegen mijn zin zijn veranderen dan in werk voor een groter doel, dan kan het wel.

Haal het geld er uit en de samenleving is weer samen, nu is het naast elkaarleving, met vaste connecties onder kopjes als bubbels, peer groups, generaties, vriendenkring, we zijn in schema's op te delen, onze sociale omgevingen, we passen onze contacten aan aan onze opleiding, we beoordelen mensen, ten voordele of nadele, op functionaliteit, we zien elkaar meer als deel van een bedrijf dan als een samenleving, dat woord komt alleen naar voren als het ten voordele is van een partijbeleid, om iets er door te drammen, of te conserveren, geld maakt mooie begrippen en woorden stuk, participatie in dwang, privacy als angst en dwangwoord, zorg als produkt, dienstverlening als handel. Geld maakt niks waardevol het zet er prijskaartje op, en dat is alles. De rest er omheen is mythe en religie. Rijkdom is geloven.

Geld zit er in, in hoe we denken, in wat we doen, welke waarde ons werk heeft, in de toekomst, we mengen het met dingen die beter functioneren zonder geld, alles, geluk, gezondheid, toekomst, inzet, we sparen er mee, ipv energie te besparen, geven we geld uit om te investeren in mogelijke toekomstige besparing, morgen een goed milieu, morgen gelukkig maar nu werk ik en werk ik werk ik, ik gooi een pilletje er bij, ik schrijf voor ik moet gelukkiger zijn want, en omdat te bereiken, en altijd maar weer een nieuwe balans opmaken, een plan voor de toekomst, tijd opdelen in stukjes een doel bepalen, een plan opdelen in stappen, en altijd maar efficiënt willen zijn, altijd in zo weinig mogelijk tijd een resultaat, zo snel mogelijk en dan nog sneller, het moet zo weinig mogelijk kosten, zo min mogelijk mensen, minimale controle en liefst volautomatisch, sneller beslissen en nooit uitstellen en afstel is geldverlies, een wedstrijd missen is geldverlies, een deeltje minder, is onmogelijk,

Systematisch om sneller te kunnen handelen en sneller is altijd beter, beter is altijd meer geld waard, iedereen moet perfect functioneren zodat ze optimaal kunnen produceren en consumeren, we moeten aan elkaar verdienen, aan elkaars geluk, aan het leven van de anderen, we moeten hun energie en inzet zo gebruiken dat ze blijven werken en liefst zonder uitdaging, die zoeken we in het weekend maar de uitdaging is, wat is er op televisie en hoeveel is er te drinken en te luisteren, waar heen en waar voor, meer theater en grotere kicks, hardere soft drugs en hardere drugs, en de spanning die dit geeft weer met andere drugs verdoven, sigaretten, afleiding, arbeidsvoorwaarden om optimaal te kunnen denken of juist niet, machines ingesteld op de mens maar wel ten bate van de machine, productie lijnen in dienste verlening, kantoor indeling en gesprekken als productie, zo snel mogelijk weer in omloop, klaar om te kopen en te zitten als onderdeel van de werkbare samenleving, de bv hol land en europa, taal en teken moeten helder zijn en snel te verorberen voor die mensen die graag zo veel mogelij k willen lezen in zo kort mogelijke tijd zo dat ze meer kunnen lezen dan ... weer // meer lezen en nog meer, kennis nemen, opslaan rapporteren, verwijzen..methodes bijslijpen om sneller te handelen en af te ronden want dan kun je nog 5 onderzoeken uitvoeren, en nooit dralen, vakanties mogen nooit langer dan 3 weken en alles in de agenda en regelen zolang de processen maar snel en effectief verlopen rapport, veiligheid, overal aandenken, spontaniteit momenten inlasssen, vrijheid voor 2 dagen en de avond om bij te komen en dan morgen weer met succes aan het werk, en naar de handel en voor een paar euro meer, maak je iets anders kapot en of iemand en uit angst je werk en je waarde te verliezen maak je anderen het leven lastig, waard je een deur, schuldverlossing, sta je een rijkere bij om de armere arm te houden, dreig je met afnemen van bezit en toekomst, sluit je mensen uit om de rest maar te laten produceren en consumeren in vrede, zonder onrust, dat maakt alles zo verwarrend en verwarrin g is niet prettig het is niet te deon zonder , structuur een verhaal zonder lijnen, slordig en rommelig en dan is er gelukkig op de browser de leesknop zodat je toch weer even snel,;;;;;; aLLES ZO KUNT LEZzen zondr foutn en dan is alles toch weer in 20 minuten gepiept en dan kun je weer terug naar de orde, de dag en kijken naar de inkomsten van de dag, de wereld, je vrienden, uitgeven aan andere mensen.. blikken en woorden omwisselen in andere van andere waarde en dan reken je na een poosje uit was dit het waard, mijn leven, ben ik mijn salaris,, uitkering, werk waard, is mijn adem wel in euro's uit te drukken ben ik geld waard aandacht en applaus ben ik een mail waard of meer dan 1 kan ik met een gerust hart thuis zitten of komen, heb ik daar nog tijd en geld voor.

Nee.. dat was niks, het stuk was niet te publiceren. Te veel vragen en te weinig antwoorden, dat wil ik iedereen besparen, zelfs mij, ook al zit ik er nog mee. Deleten dus.. Ik wacht wel op betere vragen op die momenten dat ze met de antwoorden komen, op dat soort gelukkige botsingen. Vandaag loopt alles op rolletjes maar niet de kant op die ik had willen gaan.

Ik moet altijd van alles doen om wakker te worden maar ik kan mer nooit iets van herinneren, wanneer besloot ik om mijn ogen open te doen, hoe laat begon ik aan dit hele proces, het is te complex om te bevatten, zo lig ik te slapen en dan opeens ben ik er, helemaal of zo'n beetje wakker, dan is het zover, ik moet een keer uit bed. Dan alle wakkere dingen doen, zoals opstaan, onder een waterstraal staan, naar beneden lopen, terug, afdrogen, terug, thee zetten, computer opstarten, ontbijt in de magnetron, eerst in een schaaltje mengen, opwarmen, opeten, zitten achter de computer en er achter komen dat ik alles wat ik zonet te melden had, niet meer kan herinneren, maar het was heel wat. Dan drink ik nog maar een kopje thee, nee, ik drink de koud geworden thee op, ik verorber nog een stukje muziek, ik heb geen idee waar muziek blijft als het afgelopen is, wat er van blijft hangen, dat is nog vervelender dan het moment tussen slaap en wakker worden.

Ik wou dat ze ons die dingen vertelden, kijk dan en dan is er reden om wakker te worden, dit is het moment om te gaan slapen, zzzzzie je wel, als muziek afgelopen is gaat het terug naar de bron, de studio, de artiest, krijgt dan een royale beloning in zijn hoofd, een buzz en hij.zij wordt wakker. Dus niet te vaak luisteren. Hier is het moment om toe te geven aan een behoefte, hier ga je naar toe, en dan heb je dit en dat gedacht en gedaan en dan denk je zus of zo, en dan doe je dat. Wat? Dit.

o dit... maar waarom werd ik nou ook alweer wakker?

Ruw rondje implanteren met TT kamer 101*

3 miljoen kijkers voor songfestival Ik keek ook maar zonder geluid en zonder reden

Meer verdenkingen tegen Franse arts hoor maar ...

Taiwan legaliseert homohuwelijk ...maar illegaliseert heterohuwelijk

Koningin Maxima is jarig (48) Alweer

Geen verbod op ruwe borstimplantaten doe maar zo ruig als je wilt

Stemmen met beperking vaak lastig vooral kerktoren spitsen zijn moeilijk bereikbaar voor rolstoelgebruikers, doven en slechthorenden worden vaak de deur gewezen, gekken, slimmen en dommen vinden dat ze niet serieus worden genomen, blinden kunnen de hokjes niet vinden en thuis stemmen mag (nog) niet.

Ontslag chirurg na ongepast gedrag “ik deed dit altijd zo, maar nu ben ik oud en lelijk en mag het opeens niet meer, ik heb hier verdomme jaren aangewerkt, stelletje klootzakken”, reageerde de chirurg verbolgen tijdens een laatste hart operatie, een dag voor zijn vervroegd pensioen in een gesprek opgenomen door zijn collega's.

Manning blijft weigeren: weer in cel de rechtbank dringt aan; Verraden verraden verraden, dat doen wij ook. Iemand moet boeten voor onze misdaden. Waarom jij niet. Je hebt toch de tijd.

*pas op beledigend taalgebruik

Drie dagen geleden keek ik alweer naar de overbuur die een auto verkocht, hij koopt ze in zet ze dan neer op de parkeerplek voor mijn huis, door associatie denkt ie dan dat ik de schuld krijg voor zijn handeltje ofzo, ik heb geen auto (gelukkig) dus die plek is meestal vrij. De andere plekken ook, mijn echte buur is hier nog maar net uit een verder buitenland dan Duitsland en de auto is er nog niet. Ik dacht aan het geld wat over en weer ging, terwijl ik zit te dubben of ik inmiddels in aanmerking kom voor de voedselbank koopt een ander met gemak een tweedehands auto, als ik er 15 jaar voor spaar heb ik nog niet eens genoeg.