Lastige Gevallen in de Rede

Nu! Nu ja!

Ja maar, Mijn moeder Ja maar, De kerk Het instituut en De leraar Ja maar, Mijn therapeut Ja maar, De wet Het geld en De wetenschap Ja maar, Mijn dokter De leeftijd Het gedoe en De middelen Ja maar, Mijn plichten en De kinderen Het reglement, De planten Mijn vrienden en De kat Ja maar, Het weer De longen en Het hart Ja maar, Het Alom aanwezige en Alle mensen Ja maar, Het leven Ja maar, Ja maar, staat gebeiteld in steen boven je naam en daar onder de dag Vandaag Een monument voor Nooit.

welterusten

Het huishoud diploma van Keizerin Penisula de Opgeruimde

In het midden van de living lag al dagen een blauw pluisje. Ik had geen zin om het pluisje te verplaatsen van deze plek naar de afvalbak en dan later naar de container, mijn energie kon ik beter gebruiken. Wel was het pluis iedere keer als mijn oog er op viel ergerlijk aanwezig maar niet genoeg om daar schoon werk van te maken. Alle uren op een dag kon ik het stofje vrij simpel negeren. Echter op dit moment leek het wollige bolletje te gloeien en groeien. Duidelijk maar gestaag ging het over van een pluisje naar een pluis, dan een bolletje, een kluwen en het eindigde met het ontstaan van een rijzige ranke blauwe vrouw die er uit zag als een kruising tussen een dienstmeid en een koningin. Een meid in een glanzend schort met een kroontje, een licht glinsterende stofdoek en een staf die verdomd veel leek op een gouden wc borstel.

Dit had ik niet verwacht anders had ik het pluis wel opgeruimd. De nieuwe inwoner sprak meer als een koningin dan als een dienstmeisje. Bekakt en in een accent zeer geschikt voor het geven van bevelen. Haar eerste woorden waren “Gegroet waarde slons, mijn naam is Penisula de Opgeruimde, de groot huishoud keizerin. U heeft mij opgeroepen!” Daarop reageerde ik met “Nietes” dit was waar en niets anders dan dat. Dit deerde de poets majesteit niks, het lokte geen reactie uit, ze wees naar de stoffige vloer en zei dat dit de bron was voor haar verschijning. Als de nood daar is moet zij komen opdagen en de noodbezitter een lesje leren zodat hij of zij op sprookjesachtige wijze tot inkeer komt. En na de door mij voldoende geleerde lessen zal zij dan, een in de aller beste schoonmaak kringen, zeep bubbels, zeer gewaardeerd diploma van haar eigen hoogste orde uitreiken.

Fijn is dat, dacht ik, ik kan beter meteen tot inkeer komen na deze abrupte verschijnijning van de Opgeruimde Penisula maar dat zou natuurlijk niet voldoen aan het eerwaardige les programma, gevuld met van die proeven der bekwaamheden. Van die dingetjes om te doen zodat ik daarna nooit weer nalatig zal zijn in het houden van mijn sociaal gehuurde huis. Ik ken de sprookjes en weet dus dat je eerst stap voor stap het vieze kwaad huizend in jezelf onder ogen moet komen en ten slotte je eind les zal ondergaan. Dan uiteindelijk heel vrolijk en blij zal zijn omdat de lesjes kwelling er op zit want alles is door mij, de afvallige, geleerd zoals puntje puntje puntje, de verteller dus, graag en dwingend wil.

Het hielp inderdaad niet toen ik zei 'Snap ik, ik zal u keizerlijk pluis direct opzuigen en dan kunt u daarna verder gaan regeren over u stoffige onderdanen in den zuigzak.' Penisula keek me nijdig aan en sprak iets onhoorbaars in iets onzichtbaars en er verschenen uit het niets vier afzichtelijke deelnemers, 2 leden van de keizerlijke garde, met 3 pootjes en 3 handen, het hoofd hangend onder het voor kloppen gemaakte gebolde en gespaakte garde lijf, een ander wezen leek op een vleesgeworden veger en de vierde kon ik niet meteen herkennen.

Meneer de Slons, naast mij staan twee leden van de Keizerlijke Garde en daar weernaast korporaal Veger en dat daar is een Trekker. Een eenvoudig heerschap waarmee goede schone burgers elkaar een heldere blik gunnen in huis en naar buiten zodat u elkaar goed en duidelijk kunt begroeten. Belangrijk maar blijkbaar niet voor u. U neemt ons echter niet serieus maar beschimpt ons, en waar ik meestal coulant ben en bijna al het beschimpen door mijn in plastic gehulde vingers zie doe ik dat vandaag niet omdat ik ongesteld ben en mijn gevoel voor humor overlijdt daardoor als eerste, zeker vandaag, de hoofd en buikpijn is zeer irritant, neigend naar ondraaglijk en een onschuldig iemand moet daarvoor boeten.

Les 1

Gardeniers grijp deze slordevos, deze klodder scheerschuim op dorre aard, dit voze, liederlijke heerschap, en gooi hem in de arrestatie kom, kluts hem daarin degelijk en stevig tot hij ten eerste maal tot inkeer komt en dus de eerste les tuchtig heeft geleerd. De gardes grepen me vast en gooiden me hard maar handig in een in de bijkeuken voor dit doel opgedoemde kom, eerst tikten ze me meermaals op de rand maar toen ik niet brak klutsten ze me een flinke poos zonder breuken. De keizerin keek tevreden toe op dit draai en rammel project met de van trots glimmende Trekker staande op een krukje naast haar, deze was ook met dat opstapje maar net groot genoeg om over de rand van de kom te gluren. Zo in rondjes klutsende kwam het eerste moment van diep besef langzaam op en toen drong het door, ik was verraden door mijn eigen Trekker. Dat domme ding lag al jaren werkeloos ergens. Hel en verdoemenis zou het trekding later wachten en ook zijn kornuiten leer en spons. Nu echter werd ik druk heen en weer opgeslagen tot ik mijn huishoud lesje leerde zoals door keizerin de Opgeruimde aan de beide er op los kloppende gardeniers was opgedragen. Ze declameerde het te leren lesje hangend boven de rand van de kom. Pure indoctrinatie maar goed ik was het klutsen zat en zei dus het veelvuldig herhaalde lesje hardop “Stop” schreeuwde ik “Genoeg met dit klutsen, ik ben tot mijn eerste besef gekomen van drie?” De keizerin stak vier vingers op “Vier natuurlijk vier” mompelde ik, inwendig de Opgeruimde en haar gezellen vervloekend. Ik herhaalde de zin die de keizerin Penisula boven de kom de hele wentel, keer en draaitijd had gelispeld 'Ik zal mijn huis voortreffelijk houden om het huis te laten zien en voelen hoeveel ik er om geef'. Helemaal geklutst mocht ik na deze eerste harde les de kom verlaten. Nog drie te gaan voor de keizerin Penisula klaar was met haar magische onderwijs.

Les 2

Veel tijd kreeg ik niet om de kluts kwijt te raken. Mijn rood gemixte neus weer gedrukt op verse smerige feiten, grondige nalatigheid op poets gebied. Onder leiding van Poets Korporaal Veger kreeg ik een rondleiding door mijn eigen huis maar dan met de visie en missie van korporaal Veger als leidraad. Geen hoekje voldeed ook maar aan één enkele keizerlijke iso poets norm. Veger's blik was genadeloos en zijn feitenkennis over verborgen gevaren in vuil huiveringwekkend. De rondleiding was als een uitmuntende horror film. Het ontbrak niet eens aan al die bijbehorende geluids effecten, de bijbehorende soundtrack kreeg ik via een koptelefoon te horen in mijn van schaamte al knal rooie oren, het geluid paadje bestond uit het betere modern geluidsexperiment, gecombineerd met strijkers, keyboards en versterkte geluiden van knagende en trippelende insecten. Een garde knipperde op gepaste momenten met alle lichtknopjes voor toevoeging van de nodige spanning veroorzakende schaduw en licht effecten, tussen de bedrijven door klonk alles behalve subliminaal les 2 van Penisula de Opgeruimde, opschrijven was niet nodig. Na dertig herhalingen in 15 minuten zat de les muurvast in het eeuwig totaal terminaal geheugen. De les kwam ten einde met de rondleiding van Veger langs alle verborgen haarden van vuil op zolder, de afsluitende woorden uit korporaal Vegers mond waren 'Zo geschiedde het dat Slons uit zijn woning werd verdreven door het vuil dat hij niet tijdig had opgeveegd en daarna buiten had gezet.' Ik stond te rillen op eigen schimmig verlichte, zoals ik nu wist akelig vuile zolder, het krioelde daar van het stoffelijk kwaad. De keizerin doemde achter mij op, in alle door het rond leiden opgetrommelde angst was ik haar bestaan even vergeten, zij mij niet. Ze vroeg “Les 2 gij Slons, vuilnis opspaarder, gij onveegbare, noem mij je tweede les, bij jou via het hoor setje de kop ingeblikt dankzij Veger en mij!” Ik had deze les wel paraat “Op tijd en plaats voldoende vaak vegen redt een ieders lang en gezond leven” Zeer goed. Tot zover bent u zeer leergierig, u wilt al bijna niks liever dan elk moment van de dag in u huis huishouden. Doch u heeft nog een paar lessen voor de boeg. Mee Slons, mee naar de volgende memorabele setting.

Les 3

Zo werd ik al rillend, koud bezweet, nog amper uit de kluts meegesleept naar de volgende proeve der bewezen onbekwaamheid. Deze les betrof natuurlijk de nobele ramenlap kunst. De gemeenschappelijke noodzaak der blinkend schone ramen. De keizerin sleurde mij mee naar mijn slaapkamer. Die was in geen tijd omgebouwd tot een zaal goed voor 400 leerlingen met alles er op en er aan, behalve de 399 leerlingen, alleen ik zat daar, pardoes ook poedelnaakt, voor de nachtmerrie achtige fine tuning. Op sommige bijzondere locaties was mijn lijf wel bedekt met bio chemisch bewerkte plastic visuele schoonmaakmiddelen om bepaalde vieze regionen aan het oog van de keizerin te onttrekken. Ik rook naar een groot niks hooguit naar die lapmiddelen.

De keizerin ging op het podium staan en met alle mogelijk onderwijzende middelen liet ze mij de gevaren zien van niet blinkend schoon gepoetste ramen. Ik ben weerloos tegen zoveel educatie, rondleidingen, oraties, speerpunt presentaties, vooraf, ruimschoots, jaren vooraf, geformeerde feiten, statistieken, voor dat ik er erg in had nam ik in deze setting al dat spul in mijn hoofd op. Zoveel extra doden door niet schone ramen, grote gevolgen voor de volksgezondheid in percentages, staaf diagrammen die bewezen wat gebrek aan trekker kracht veroorzaakte op, in, aan, bij, over en naast het milieu, schonere ramen en de Smegmaanse economie zou meteen alles wat stinkt en smerig is op aard weer proper maken.

Na afloop stond ik op, gaf haar een luid applaus, en gaf haar, mijn grootmoedig onderwijzer acht Door mijn nogal bezoedelende naaktheid kwam dit niet zo goed over maar de Opgeruimde beloonde mij met haar meest fris stralende film glimlach. De te leren les stond de hele tijd in het projector beeld en ook boven haar met grote letters in de vers gemetselde stenen wand gegraveerd van mijn voor oreren en van ver boven af leren omgebouwde slaapkamer. Toen ze na ontvangst van mijn eenzame ovatie klaar was met buigen vroeg ze mij of ik deze aan haar droge schone oren duidelijk kon voordragen, vroeg niet zozeer, eiste dat. Ik las en sprak de tekst zo gedragen als mogelijk, langzaam, nadrukkelijk articulerend, lichtelijk hoogdravend “Blinkend schoon gepoetste ramen zijn de basis van onze moderne samenleving alleen dwazen, onnozelen, doellozen en criminelen poetsen nooit hun glazen muren en worden daarom nooit volwaardig lid van deze zo schitterende schone wereldgemeenschap, amen”

Les 4

Na het klutsen, vrezen, was ik nu overdonderd onderwezen door alles, en nog was ik niet klaar met deze uit de kluitjes gewassen pluisjes les van de Huishoud Keizerin. Tijd voor de laatste les. Wat volgt na geweld, angst en educatie? Sport en spel, oftewel entertainment. Hoe anders krijg je een mensen wil cadeau, zomaar op de knieën, nou ja, in ieder geval de billen. Wat is heden ten dage de beste manier om het mensenbrein te infecteren met een wil niet haar of zijn eigen. Inderdaad de media en alle bijbehorende podia en schermen. Dus moest ik meedoen aan de grote schoonmaak spelshow competitie, proper gepoetste prijzen winnen, lachen om poets video's, acteren achter schone ramen op een geveegd podium, stofzuigen in het theater van de lachband, en dat alles nog altijd onder dun plastic bedekt naakt, dat was blijkbaar belangrijk voor de nobele alwetende licht opgewonden keizerin en haar op mijn falend weten gerichte her educatie project. Zo moest ik mijn keuken als een aap beklimmen, zingen voor en met zeepsopjes, dansen met dweilen, om het echie gamen met borstels en bezems, rijmen voor de vaat, schrijven voor de wasmachine en bidden in de grote heilige poetskerk van de heilige Moeder Andyzwiffer. De keizerin Penisula was ietwat teleurgesteld over het gebrek aan inwoners hier zo, een competitie werkt nou eenmaal beter met meer mensen, nu moest zij alle zeiltjes bijzetten voor het bedenken van mijn ferme tegenstanders. Les 4 was vooral een religieuze vermaak totaal ervaring, éen om in te liggen als in een afwas sopje en dan daarna er brandschoon uit worden gevist. De les had ik meermaals met o.a. handgebaren uitgebeeld, en voorgedragen, zelfs geschilderd en tenslotte nog vals gezongen in de tot een karaoke bar verbouwde meterkast. En ook nu nog 5 dagen na deze weldadige ervaring krijg ik nog warme gevoelens bij het lezen ervan op mijn geplastificeerde diploma gekregen van mijn Keizerin Penisula de Opgeruimde, alle vier de lessen gedrukt op papier Les vier “Er is niks waarvan een ander zo opgewonden raakt als een heerlijk dagje waarop alles flink wordt schoongemaakt”

Het Diploma

Hier hangt ie aan de voordeur, voor iedereen zichtbaar. Zie hier, eerst mijn naam

Van Voorbijgaande Aard, voormalig Slons, dan daaronder Diploma Waarlijk Huishouden 09 2022 ten hoogste huis houdbaar tot 09 2025.

Aard, Van Voorbijgaande heeft De 4 Lessen ondergaan en grondig geleerd.

Hier staan ze nogmaals voor deze hardleerse student op een rij, zodat hij niet zal vergeten. Vergeten is waardeloos, dat is les 5.

Les 1 – Ik zal mijn huis voortreffelijk houden om het huis te laten zien en voelen hoeveel ik er om geef.

2 – Op tijd en plaats voldoende vaak vegen redt een ieders lekker lange en o zo gezonde leven.

3 – Blinkend schoon gepoetste ramen zijn de basis van onze moderne samenleving alleen doellozen en criminelen poetsen nooit hun glazen muren en worden daarom nooit volwaardig lid van de schitterende wereldgemeenschap, amen.

en Les 4 – Er is niks waarvan een ander zo opgewonden raakt als een heerlijk dagje waarop alles flink wordt schoon gemaakt.

5 – Vergeten is waardeloos.

Dit diploma moet voor iedereen zichtbaar worden opgehangen zodat de vele onschuldige en zeer reine bezoekers, bezorgers en geldwervers zich hier ten huize veilig weten.

Het diploma is geldig verklaard en uitgereikt door Hare Keizerlijke Torenhoogheid Penisula de Opgeruimde en een kwartet aan hoogwaardigheid bekleders. Zo ook ondertekend,

Hulde aan Van Voorbijgaande Aard Hoezee, Yeah.

Penisula de Opgeruimde {krabbel} datum 25 – 09 – 2022

Van Voorbijgaande Aard {Zoefff} datum 25 – 09 – 2022

Iedereen bij mijn voordeur weet nu dat ik tot inkeer ben gekomen en dat ik in ieder geval tot 25 zoveel voldoe aan de hoogste ranking voor huishoudelijken. Bij deze laat ik u weten dat ik mijn taken niet zal verwaarlozen, blijf leren, verbeteren, mijn poets vaardigheden regelmatig evalueren bij de hoogste en beste instanties, altijd kritisch zal blijven kijken naar elk mogelijk vies hoekje in mijn woning, met mede huishoudelijk door de keizerin goedgekeurde poetsers zal overleggen en mijn werkzaamheden maandelijks laat keuren door daarvoor uitermate bekwaam personeel.

Fijn om te weten, toch. Mocht u bij bezoek dan toch pardoes iets op vuil lijkends ontdekken dan weet u nu beter. Het is geen vuil maar slechts een klein onderdeel van experimenteel onderzoek nodig om het huishouden alhier te verbeteren, zo doende.

Het waargebeurde verhaal zit er op. Ik moet nu buiten iets gaan doen. In mijn tuin staat een wild vlammend vuurkorfje en daar moet hoognodig iets in, een trekker, spons en een leer. Mijn super speciale offer om de huishoud goden tevreden te stellen en houden, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

Welterusten

Van Kwaad naar Erger

U bevindt zich hier Kwaad waar wilt u naar toe Erger

De reis van Kwaad naar Erger is gemiddeld 150 km, de kortste route is 143 km, de moeilijkste 156, de overige 5 voor u door ons vastgestelde routes allemaal ongeveer even langdradig en vervelend.   U mag mocht u dat willen van al deze routes afwijken wij herberekenen er dan op los om te zorgen dat deze afwijking zo spoedig mogelijk ongedaan wordt gemaakt en u weer terug te brengen naar u gekozen weg uit ons 7 wegen menu. Als u nu denkt wablief heb ik door gebruik van dit systeem mijn toch al beperkte mogelijkheden nog meer beperkt denk dan aan het grotere belang, het doel van deze reis Erger.

U kiest route 7.

Geweldige keuze. U huidige exacte locatie is zoals wij dankzij u gebruik van ons weten, Desolaatlaan 13 vanaf daar rijdt u naar links richting De Laan van de Onvrede 700 meter rechtdoor over De Laan v/d Onvrede, na 700 meter bij de kruising rechtsaf richting de Brouwerij Drift 7 kilometer de Drift volgen tot u aankomt bij die enigste rotonde neemt u de vijfde afslag richting Dool u rijdt dan op de Dolerbaan richting Dool 17 kilometer deze baan blijven aanhouden tot Dool dan komt u op kilometerpunt 25 van deze route op een keerpunt sla dit keerpunt over en rij nog 2 kilometer door over de Verlengde Dolerbaan bij de volgende kruising slaat u links af en rijdt verder op de onverharde bosweg de Lange Kwijterweg richting Kwijt pas op voor overstekend wild u rijdt te hard u rijdt te hard de maximum snelheid is 35 kilometer u rijdt te hard u rijdt te hard route herberekenen Keer om keer Om route herberekenen u rijdt te hard u rijdt te hard Bij de volgende afslag over 400 meter rechts aanhouden u rijdt nu op de Korte Kwijtweg over 4 kilometer bereiken we via deze weg Kwijt bij de volgende kruising links naar Kwijt Centrum via de Hoofdstraat blijf de Hoofdstraat volgen hou 2 kilometer de Hoofdstraat in Kwijt aan na 500 meter volgt een rotonde 2e afslag op de rotonde hou Hoofdstraat aan na 500 meter volgt een rotonde, neem 2e afslag op de rotonde hou de Hoofdstraat aan na 500 meter bij de volgende kruising rechtsafslaan, de afslag richting Beter weg volgen dan rechtsaanhouden richting Erger deze weg 40 kilometer volgen bij geen enkele afslag afslaan, alleen doorrijden .... u nadert u bestemming met rasse schreden, over 5 kilometer links afslaan richting Klonk dan meteen rechts richting Ergste ... over 3 kilometer slaat u af richting Ergste Centrum en doorkruist dit gehucht via de Erger Hoofdweg nadat u Ergste heeft gehad rij rechtdoor via de Erger Hoofdweg naar Ergernis U bereikt Erger over 15 minuten mits de vele stoplichten in de gemeenschap Ergernis op groen staan er geen tientallen werkzaamheden zijn, kinderen, bejaarden, kippen en of koeien oversteken, bruggen open staan, boze weetikveels protesteren, de gewoonlijke oponthouden door gebutst blik ontbreken indien dit wel zo is dan bereikt u Erger pas veel later ... Route wordt herberekend... herberekende route wordt herberekend ... herberekende (2) route wordt herberekend... keer weerom.. herberekende route (5) wordt herberekend u bent door Ergernis! Gefeliciteerd,  nu op weg naar Erger, sla bij de volgende kruising rechtsaf en neem bij de kruising daarop de tweede links naar de Erger Hoofdweg Op dit moment moeten wij u helaas in de steek laten Veel sterkte met de reis van u leven U GPS heeft de wagen verlaten de route wijst zich vanzelf gewoon de borden volgen.

Welterusten

Ik denk weleens dat het internet niet meer is dan een groot diep zwart gat waarin alle leven en energie oplost. Maar niet altijd.

Mijn Klok

Vanochtend arriveerde mijn nieuwe klok met opdruk van Klimt's Danaë. Een afbeelding stukken aangenamer voor het oog dan die van Rembrandt. Danaë ziet er bij Gustav heel wat begeerlijker uit, de weledele schilder Klimt had waarschijnlijk een andere positiever kijk op het verhaal. Er zat een handleiding bij Mijn klok, hij was onaf.

Stap 1 Haal de batterij en wijzers van de klok (zaten met tape vastgeplakt aan de achterkant)

Stap 2 Haal de achterkant van de voorkant, Zat half om half los, nog iets te vast vond ik. Het klusje vroeg om geduld en dat zat niet in de verpakking en het geduld is bij mij nooit op voorraad, iedereen eist het altijd, daarom is dus meestal ongeveer 30 min. na opstaan alweer opgebruikt. Het is niettemin toch gelukt om voor en achterzijde schadeloos te scheiden...

Stap 3 Plaats de wijzers in de juiste volgorde. Uur wijzer 1, Minuten 2, dan als klap op de vuurpijl, na al dat heerlijks, de seconden wijzer laatst. Andersom was ook niet mogelijk, misschien uur en minuten wijzer maar dat leek me een vrij nutteloos iets om te testen

Stap 4 Plaats de voor aan achterzijde op correcte wijze nu met alle lipjes vast.

Stap 5 Plaats de batterij. Ik draai 4 en 5 natuurlijk om, wil toch eerst weten of de klok werkt voor ik het in elkaar zet want weer uit elkaar moeten halen lijkt me geen pretje.

En ten slotte deze geweldige laatste stap.

Stap 6 Uw klok is klaar voor gebruik!

Dus zit ik hier al 1 uur en 20 minuten Danaë tijd te bedenken hoe ik Mijn klok moet gebruiken. Ik heb hem al gelezen dat gaat best vlot. De wijzers draaien gelukkig met de tijd mee. Wat moet en kan ik er allemaal mee doen? Kan ik er soep mee opscheppen, of gebruiken als koffie schepje, is het behalve uurwerk ook vuurwerk, moet ik de klok verzetten naar andere gunstiger tijden, kan ik er op vliegen, heelt het mijn wondje op de kuit, of mijn tennis arm in wording, neemt het onverbiddelijke besluiten voor mij, kan ik het als een fietswiel inzetten, of Danaë etensbord zodat ik weet of ik mijn maal snel genoeg opvreet, zit er een tril functie bij, tien standen, is het eigenlijk een platenspeler en niet echt een klok.   Inmiddels zijn er alweer 15 Danaë minuten doorgedraaid en nog niks zinnigs is in mijn setje opgekomen. Hopelijk weet ik in de loop van Mijn tijd, dat staat er duidelijk op, Uw klok is dus voorzien van Mijn tijd, niet die van een ander ik alleen bepaal met Danaë in Mijn klok Mijn tijd, alleen toevallig ook de standaard tijd van deze zone, wintertijd niet inbegrepen, daar begin ik niet aan, hopelijk zal die eigen gekochte tijd het nodige uitwijzen, natuurlijk in de juiste volgorde, uur, minuut, seconde. Opdat ik op tijd en op de juiste plek weet waarvoor ik de Klok moet gebruiken.

Dank u voor installeren van Speech Service Google. Waar over wilt u vandaag een speech?

Voer onderwerpen in

Aardappels Bladzijden Hotelkamers

Goedemiddag dames en heren

Blij dat ik voor u mag staan en spreken over de toepassing van aardappels in hotelkamers en daarnaast ook over bladzijden daarover vol geschreven. U weet dat er veel te doen was over het gebrek aan aardappels in onder andere hotels maar ook in kantoren en liftschachten. Ik richt mij alleen op de hotelkamers, want alleen daarin hebben wij van de vereniging der beïnvloeding hotel eigenaren interesse.

Twee maanden zijn gepasseerd na de start van de aardappel hotel en in geschrifte campagne en vandaag presenteer ik u daarvan onze eerste resultaten.

Wilt u ook grotere voorraden chips in u telefoon gebruik dan nu kokers van ...skip... voor gratis Speech service kies Speech services pro plus.

Zoals u ziet op deze spreadsheet zijn 15 hotels en drie ketens begonnen met het plaatsen van schalen gevuld met aardappels in hun kamers en daarbij diverse handige boekwerken geplaatst over het hoe, waarom en wat u al niet met aardappels kunt doen tijdens zo'n gehuurde overnachting. Schillen dan snijden in roosjes, sorteren op formaat, neerleggen op bijzonder locaties in u kamer of hotel en daarvan rapport opmaken op bladzijden en die bewaren in het groot aardappel hotelkamer archief.

Nu bij vlucht fm meer niks zeggende deuntjes luister ook voor slechts 15.. per skip in 5 4 3 2,5 2 1,9 1,7 1 0,6 0,3.. voor gratis Speech Service kies Speech services pro plus.

U wilt Speech Service Google verwijderen?

Ja nee, dat kan niet meer, u zit er nu voor de rest van u telefoon of tablet leven aan vast. Wel kunt u ons gebruiken. Wilt u nog een speech door ons laten maken?

(Leonie van der Togt)

Vanochtend mag ik u blij verrukt alles wat we nooit gaan uitzenden aankondigen. Wat heeft de Voorbijgaande omroep weer een heerlijke vreemde afwisseling van de vastgestelde presentatie norm bedacht. Deze hele dag ziet u niet onze zo koddige en goedkope door elkaar lopende reclame ergernis blokjes, geen regel met berichten uit koers of er op gelardeerd met gebroken of brekende nieuwsberichten van persburo, eindeloos informeren, kortweg EI, geen beelden van kapot geschoten bouwwerken met daarin losse flarden mens en dier, alweer niet, ook geen ramp toerisme tv, in 'het is hier afschuwelijk en daar eigenlijk ook', niet de voorronde van de voorronde voor het grote Voorronde Kampioenschap voor de beloften categorie 5 plus, helaas daarop had ik me ook net als u lieve kijker enorm verheugd, op en top zit en kijk genot, niet het zap je rot onderdeel van de grote natte ogen kijk show, als ook de grote natte ogen kijkshow, geen natuur documentaire omdat de natuur geen toestemming meer geeft, kan geven, het gefilmde regenwoud is ermee gekapt, wel hebben we enkele uitslagen, 1 – 2, 4 – 0, 3 – 3, 34 – 23, 21 – 19 maar geen idee waar ze bij horen, onze loterijshow gaat er wederom niet komen omdat ons lot daarvoor te bezegeld is, tevens kunnen we geen afscheid nemen van de hoofdprijs, we hebben daar maar één van en die zit vast op de nek, er is gewoon weg niks om al zittend te beleven bij omroep Van Voorbijgaande Aard, u kunt echter terecht bij onze alom aanwezige kijkcijfers en meer waardering eisende entertainment concurrentie, zij hebben dit allemaal wel, de hele verdomde dag, van 12 tot 12, daar kunt u kijken naar het hoe en waarom u leven iedere dag minder waard is, tot het hoogtepunt waarop het weinig meer voorstelt dan de programma's aan u getoond op massa entertainment.net. Ja sorry hoor, ik lees deze ellende ook maar voor van de autocue, ik had liever wel naar al die leuke shows getuurd, met de guppen kom op schoot, Eureka en Komhierverdomme! op mijn voeten als natuurlijke warmtebronnen, de gaskachel moet deze winter nog even uitblijven, als dan in het voorjaar de prijs gaat dalen gebruik ik de gespaarde restwarmte en warm ik mijn kille korte termijn verleden alsnog op, goden zij dank, vliegen en rijden we nog als waanzinnigen door / over wegen op die manier hoeven we voor kou niet te vrezen, hooguit voor natte voeten, ik dan, de guppen zijn nergens meer bang voor, niet eens voor mijn graaiende live sushi hand. Veel plezier vandaag met niet naar ons kijken, geen aandacht besteden, geen ogenblik gunnen, echt dat is en blijft een waar genot, dan bedoel ik dus iedereen die deze aankondiging van niets niet heeft gehoord en gezien en niet zij die nu inmiddels op de hoogte zijn van het niet vertoonde, ... goddomme Van Voorbijgaande Aard, kun je het mij nog moeilijker maken, maak het hap snap, mijn hoofd en mijn tong liggen beide in een andere knoop, hopelijk herstel ik daarvan snel, anders weet ik niet of ik je later vandaag nog kan bevredigen. Moet je het weer doen met het geslobber op je boeventronie van Komhierverdomme! Wat loopt het weblog nog? Sorry lezers, een andere omroep zou dit niet verzenden maar hier lijden ze aan een apart gevoel voor humor. Wel veel kijk, luister en lees plezier bij alle mogelijke soorten andere omroep stichtingen en bee of envees.

Welterusten

Och ja, wachten is zinloos, de views komen morgen pas, stom van mij, al mijn aanklikkende lezers liggen al uren op bed om te besparen op de gasrekening.

Het schiet niet op toch niet op mij maar op een ander als arbeidsongeschikte hoor ik er niet bij

(Targetmarketing schietbaan)

Opscheppingsverhaal.

Weet je, ik was er klaar voor. Zo enorm goed in vorm, toen ik begon wist ik al dat dit ontzettend goed zou worden. De locatie was perfect daar precies in die daarvoor zo geschikte ruimte. Ik wist dat rond de beste vorm was voor deze creatie, dat hoekige was wel over. Dat was voor de oude garde mooi hoor maar dat was voor mij, een topklasse ontwerper, allang een gepasseerd station, ik kon meer dan rechte hoeken en rond beheerste ik tot in de perfectie. Ik gaf mezelf 7 dagen, al had ik het makkelijk in 2 kunnen maken. Ik zet de bol daar tussen die andere, deze twee waren zeer goed afgesteld op mijn creatie, allemaal over nagedacht, en natuurlijk klopte het als een bus. Bol beetje kneden, voor afwisseling zorgen, een avondje laten wellen in de atmosfeer, rust nemen tussen de volgende stap, dag twee begon ik met uitwerken van de details, alles in één keer goed, en exact op tijd, geen misstap begaan. Het was subliem, uitmuntend, dat is het nog, natuurlijk, bergen, water, strand, bossen, lucht, meren, schitterend toegepaste kleurschema's, kon niet beter, weer wat tijd nemen zodat het landschap tot zichzelf kon komen en rijpen, dag 3 vul ik de lucht water en aarde met goede deeltjes, zeer fijn getuned op deze bovenste beste creatie, en dan later, als laatste, de aardlingen daarin levend als altijd gelukkige goden, natuurlijk in mijn evenbeeld, wie wil er nou niet zo mooi uit zien, zo stoer, sterk, en vreselijk sexy en verdomde pienter, nou, dag 4, bewerkte ik het stelsel en zette de zon en maan iets anders neer, het kon zelfs beter dan perfect, tevens regelde ik de stroom, water, lucht, blies de planeetkern wat leven in, natuurlijk deugde alles, ik zei al dat ik goed in vorm was, maar dit was weergaloos, deze dag heb ik een halve dag gewoon zitten genieten van mijn planeet, en al bijna af, dag 5 zorgde ik voor de beestjes en plantjes, met vruchtjes, de beestjes, het perfecte gezelschap van de komende prachtig gevormde evenbeeldjes, stonden dus al klaar, maar ik wou eerst even kijken waar welk beestje het best kon leven, dat bleek simpel, op de vooraf exact goed bepaalde plek, geen enkele vergissing in het opbouwschema en ontwikkelingsplan, de juiste voeding en dieren, ieder op hun terrein, dan kijken, inschatten, tevreden zijn over dit nu al geslaagde bolletje, vol leven, zelden zo vol en toch nooit te vol, dag zes liet ik mijn evenbeeldjes los en gaf ze de taal zodat ze mij konden eren als hun ware opschepper. Niks kon er misgaan en dat ging er ook niet. Dag zeven heb ik foto's gemaakt, tekeningen, de pers erbij gehaald, bewegende beelden en alle documenten gearchiveerd en daarna de creatie gevierd met mijn vrienden, allen beaamden dat ze nog nooit zoiets goeds hadden gezien en misschien nooit weer zouden zien, de schoonheid, afwisseling, het slimme volk, de locatie en het samenspel van spul op aarde zoals ik het bolletje noem, de planeten, de hele natuur en de totale atmosfeer, uren lang kreeg ik alle lof, en zo terecht. Vanaf die dag, dat moment was ik de beste man voor deze bouwprojecten, en nog altijd is er niemand die aan mij en mijn werk kan tippen, onmogelijk. Voor deze bol ontving ik zes grote belangrijke prijzen, een paar te weinig, later kreeg ik die natuurlijk wel. Goed, ik moet verder met een nieuwe planeet elders, net zo goed en mooi als die aarde, maar dat kan ook niet anders vanzelf, perfectie kan alleen perfectie maken, ik ben blij dat jullie zo slim zijn om dat te willen weten, zien, me bewonderen bewieroken in ook deze pers, zovaak en altijd zonder kritiek, dat kan ook niet, waar zouden jullie kritisch over kunnen zijn, onmogelijk niet waar. Ik bedank mij dat ik jullie te woord heb gestaan, heel goede beslissing, een stuk over mij op u weblog. Nu moet ik echt weer verder met de volgende werkelijk schitterende planeet. Adios en welterusten.